WAAROM DIT FORMULIER?
Met dit formulier geef je aan je te willen registreren voor het Schoevers Kwaliteit Register. Bekijk eerst de pagina met de voorwaarden om te controleren of je hieraan voldoet. Om je aanvraag in behandeling te kunnen nemen dien je onderstaande volledig in te vullen en gevraagde documenten toe te voegen. Uiterlijk vier weken na ontvangst ontvang je een reactie of je wel of niet bent opgenomen in het Schoevers Kwaliteit Register.
Aanhef*
*
*
*
*
*
Geboortedatum*
*
*

Toevoegen
Curriculum Vitae*
Kopie van hoogst genoten relevante diploma’s en/of certificaten*

Toestemming
Middels een vinkje hieronder geef ik toestemming om de aangevinkte gegevens op te nemen op de openbare website van het ‘Schoevers Kwaliteit Register’.*

Register keuze
Het verzoek om mij in het ‘Schoevers Kwaliteit Register’, voor twee jaar, in te schrijven. Klik hier om te kijken waar u voor in aanmerking komt.
*

Ingangsdatum
Er zijn per jaar vier ingangsdata. Uiterlijk 3 weken voor startdatum dienen wij alles compleet te hebben ter controle. Vink hieronder de gewenste ingangsdatum aan.*

Op de hoogte blijven
Ik meld me aan voor
Door dit formulier te verzenden maak ik kenbaar me te willen inschrijven voor het Schoevers Kwaliteit Register. *
Je ontvangt een bevestigingsmail voor je aanvraag. We nemen je aanmelding zo snel mogelijk in behandeling. Binnen 4 weken hoor je of je wordt opgenomen in het Schoevers Kwaliteit Register.

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie kunnen we telefonisch of per e-mail contact met je opnemen. Het privacy statement van Schoevers is van toepassing op dit formulier.